Home » GET2EU


Address

Cruquiusweg 111a

1019 AG Amsterdam

The Netherlands

Telephone:

+31 20 4680 987

+31 654 363 978


发展
Consultancy共赢

Service 合作 Communication

中国项目InvestEU投资

Xiamen Holland House商业

创新China Projects

荷兰中国 欧中市长论坛

专业Business-Matching

咨询 欧盟中国城镇化伙伴项目

商务对接Market research


Europa 2020 is de groeistrategie van de EU. In een veranderende wereld streeft de EU naar een slimme, duurzame en inclusieve economie. Europa 2020 staat voor enorme investeringen in de infrastructuur voor vervoer, energie, breedbandnetwerken.China zal een van de belangrijkste investeerders in de wereld te worden en stimuleert bedrijven om naar het buitenland te gaan.


Investeringen en kennisplatform

Get2EU is eenplatform waarmee Chinese investeerders investeringsmogelijkheden kunnen vinden in Europese steden. Get2EU zal gedetailleerde en up-to-date informatie online aanbieden,en bevordert daarmee een gunstig investeringsklimaat.


Diensten

Chinese investeerders hebben toegang tot de informatie over de steden die zijn geprofileerd en kunnen altijd contact opnemen met het Get2EU team om aanvullende informatie te krijgen. Get2EU zal een aantal diensten aanbieden - zoals een Europees hoofdkwartier-die gerelateerd zijn aan juridische aspecten, en het faciliteren en versterken van Euro-China zakelijke relaties.


Opdrachtgevers

GET2EU belangrijkste klanten zijn Chinese onafhankelijke - en staatsbedrijven.


Partners

EuSino Foundation werkt in Europa samen met de overheidsgebonden investeringsagentschappen en accountancy & advocatenkantoren. In China met de CIFIT (China International Fair for Investment and Trade).