Home » Geval » De Heus


Address

Cruquiusweg 111a

1019 AG Amsterdam

The Netherlands

Telephone:

+31 20 4680 987

+31 654 363 978


发展
Consultancy共赢

Service 合作 Communication

中国项目InvestEU投资

Xiamen Holland House商业

创新China Projects

荷兰中国 欧中市长论坛

专业Business-Matching

咨询 欧盟中国城镇化伙伴项目

商务对接Market research


De Heus

EuSino, handelde als initiator en coördinator, faciliteerde De Heus, de grootste mengvoederproducent in Nederland. EuSino begon met een haalbaarheidsstudie (PESP,gesubsidieerd door het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken) en nodigde De Heus uit om mee te doen. Het eindresultaat was een joint venture-overeenkomst met de Wellhope Group uit China.


Uitdaging

Terwijl De Heus in eerste instantie alleen een overdracht van technologie voor ogen had, zou een joint venture De Heus in staat te stellen verdere groei te realiseren en toegang te krijgen tot de enorme Chinese markt. De opbrengst zal worden gereserveerd voor het Chinese bedrijf om zijn marktaandeel aldaar te vergroten. Het Chinese bedrijf gaf de voorkeur aan een langdurige samenwerking. Geleidelijk was EuSino in staat om De Heus te overtuigen hun strategie te veranderen. Een joint venture zou de beste keuze zijn.


Resultaat

De Heus werd een van de grootste aandeelhouders van de vennootschap. De Heus is nu betrokken bij het verlenen van technische know-how met betrekking tot voeding en feedmilling, marketing, management, after-salesen service, alsmede de opleiding van Chinese sales managers en boeren.
De Heus heeft de productie capaciteit en het distributie netwerk in het Noord-Oosten van China sterk uitgebreid, en geldt inmiddels als de 15e grootste mengvoeder producent in dewereld.