Home » Geval » Liaoning-Holland handelsbijeenkomsten


Address

Cruquiusweg 111a

1019 AG Amsterdam

The Netherlands

Telephone:

+31 20 4680 987

+31 654 363 978


发展
Consultancy共赢

Service 合作 Communication

中国项目InvestEU投资

Xiamen Holland House商业

创新China Projects

荷兰中国 欧中市长论坛

专业Business-Matching

咨询 欧盟中国城镇化伙伴项目

商务对接Market research


Liaoning-Holland handelsbijeenkomsten

Op verzoek van de Liaoning provinciale regering, organiseerde stichting Eusino een handelsbijeenkomst voor 100 afgevaardigden uit China - waaronder vertegenwoordigers van 36 toonaangevende Chinese bedrijven en instituten - met ongeveer 90 Nederlandse en Duitse vertegenwoordigers uit voornamelijk agrarische sectoren.


Uitdaging

Met hoge verwachtingenaan beide kanten en slechts een maand om de conferentie voor te bereiden, EU-ondernemingen leek meer geïnteresseerd in de handel, terwijl de Chinezen investering zochten.
Men kan niet garanderen dat de snelheid van een succesvolle zakelijke match tussen de deelnemers vooraf. Een team onder leiding van EuSino bezocht vele bedrijven in de EU voor de conferentie. Met binnenkomende Chinese delegaties, last-minute aanvragen zijn typische problemen te behandelen.


Resultaat

De conferentie werd bijgewoond door 100 afgevaardigden uit China, waaronder vertegenwoordigers van 36 toonaangevende bedrijven en 90 vertegenwoordigers uit Europa. Europese en Chinese bedrijven tekenden overeenkomsten over samenwerking, terwijl andere bedrijven hun intentie toonden om deel tenemen aan toekomstige sessies. Meer dan 5 projecten zijn gestart na deze conferentie. Zo heeft het Liaoning en de noordelijke regio van China stevig op de kaart gezet. "Een van de beste bijeenkomsten voor buitenlandse investeringen in 20 jaar," klonk de waardering van de Liaoning provinciale regering. Deze gunde stichting EuSino de positie van ‘Foreign InvestmentAdvisor’.
Later werd er een tweede Liaoning-Holland handels bijeenkomst gehouden, die ook positief werd ontvangen.