Home » Geval » Keukenhof in China


Address

Cruquiusweg 111a

1019 AG Amsterdam

The Netherlands

Telephone:

+31 20 4680 987

+31 654 363 978


发展
Consultancy共赢

Service 合作 Communication

中国项目InvestEU投资

Xiamen Holland House商业

创新China Projects

荷兰中国 欧中市长论坛

专业Business-Matching

咨询 欧盟中国城镇化伙伴项目

商务对接Market research


Keukenhof in China

Keukenhof is traditioneel gezien het paradepaardje van de Nederlandse horticulturele industrie, met de nadruk op bloembollen. Deze bloemententoonstelling in de openlucht is gelegenin het westen van Nederland. Het park is 32 hectare groot en heeft 15 kilometer aan voetpaden. De lente tuin biedt 30 inspirerende bloemenshows en 7 prachtige, inspirerende tuinen. In 2013 Keukenhof is 64 jaar in bedrijf.


Uitdagen

Keukenhof in China te introduceren voor de allereerste keer, met inachtneming van het feit dat de Keukenhof geen buitenlandse editie wilde starten. Dus werd besloten dat er een speciale fototentoonstelling gehouden zou worden in Zhongshan Park, Beijing. Destijds (1998) was er een grote kloof tussen de Nederlandse en de Chinese horticulturele industrie.


Resultaat

• De tentoonstelling 'Spelen met Licht en Kleur" werd gehouden in Zhongshan Park. Vanwege het grote aantal bezoekers werd de tentoonstelling verlengd met 4 weken. Het evenement werd gesponsord door het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken.
• Keukenhof verscheepte 5000 tulpen naar Zhongshan Park als een geschenk.
• Twee technici van Zhongshan Park werden opgeleid op Keukenhof.
• Toekomstig idee voor een stichting "De meest prachtige tuin in dewereld" met Keukenhof als een van de oprichters, samen met het beroemde 'Summer Palace', Beijing.
• Het aantal Chinese bezoekers aan Keukenhof is sindsdien aanzienlijk toegenomen, dat in 2013 neerkomt op 5% van alle jaarlijkse bezoekers.