Home » Geval » AULa Design


Address

Cruquiusweg 111a

1019 AG Amsterdam

The Netherlands

Telephone:

+31 20 4680 987

+31 654 363 978


发展
Consultancy共赢

Service 合作 Communication

中国项目InvestEU投资

Xiamen Holland House商业

创新China Projects

荷兰中国 欧中市长论坛

专业Business-Matching

咨询 欧盟中国城镇化伙伴项目

商务对接Market research


AULa Design

AULa Design is opnieuw georganiseerd van voormalige consortium Alliance-NL. AULa staat voor de integratie van Architectuur, Stedenbouw en Landschapsarchitectuur. De kernleden van AULa zijn EuSino en Tekton. AULa biedt one-stop oplossingen voor het ontwerp van nieuwe ecologische steden met inbegrip van strategieën, verstedelijking, planning en ontwerp, architectuur, landschap, city branding etc.


In China hoopt AULa duurzame oplossingen te bieden voor elk gebied, met name deelname aan de ontwikkelingen van eco-steden, transformeren en re-engineering van een bepaalde wijk of gebouw om op lange termijn ontwikkelingen en doelstellingen te realiseren. Niet alleen concentratie op de lange termijn planning in wijken en onderzoeksbeleid, maar ook aanpassingen invoeren in de plaatselijke omstandigheden om ervoor te zorgen dat het project voor een lange tijd kan lopen.


Het eerste project van AULa in China was de deelname aan de 2011 Xi'an International Horticultural Exposition. AULa werd uitgenodigd om het Nederlandse paviljoen te ontwerpen. Ze wonnen golden awards voor uitmuntend ontwerp en het waterlandschap ontwerp.


Partners van AULa in China zijn van het project en het ontwerp Instituut van Tongji Universiteit, Architecture School van Xi'an Universiteit voor Architectuur en Technologie, BeijingVanke, enz.


AULa's projecten in China:


· Landschap ontwerp voor Vanke Beijing Huanqing City

· Concept planning voor de moderne landbouw, demonstraties, vrije tijd en waarneming park in Shanxi Yuci

· Concept ontwerp voor internationale educationpark in Xi'an Xixian nieuwe wijk

· Conceptueel masterplan voor International SeedPark in Yangling nieuwe wijk

· Concept ontwerp voor het Nederlandse park in International Zaad Park in Yangling nieuwe wijk