Home » Geval » International Horticultural Expo, Xi'an - Aula Group


Address

Cruquiusweg 111a

1019 AG Amsterdam

The Netherlands

Telephone:

+31 20 4680 987

+31 654 363 978


发展
Consultancy共赢

Service 合作 Communication

中国项目InvestEU投资

Xiamen Holland House商业

创新China Projects

荷兰中国 欧中市长论坛

专业Business-Matching

咨询 欧盟中国城镇化伙伴项目

商务对接Market research


International Horticultural Expo, Xi'an - Aula Group

EuSino stichting vertegenwoordigde het World Horticultural Exposition, Xi'an.


Uitdaging

Het initiëren,ontwerpen en bouwen van een Holland Garden voor de World Horticultural Exposition. Het proces van besluitvorming moest in hoog tempo worden doorlopen, in slechts enkele maanden. Zeer weinig tijd voor de oprichting van een Nederlands consortium.


Resultaat

Samen met Tekton Architecten heeft EuSino de AULa Group opgericht, een architectonisch cluster uit Nederland, bestaande uit bedrijven op het gebied van landschap-, stedelijke eco-engineering en ontwerp / ontwikkeling. Vervolgens heeft EuSino de opdracht gegund aan AULa, en coördineerde het traject van ontwerp en bouw van de Holland Garden. De hoeveelheid mensen (5 miljoen), die de Holland Garden bezocht maakte nog eens goed duidelijk hoe belangrijk de 'Holland Branding' was tijdens de Expo. AULa Groep ontving een gouden medaille voor 'Best Waterscape' en 'Best Design'.
De AULa Group werkt momenteel aan en concept ontwerp voor een Seedpark in Yangling State Agricultural Demo Zone. In Xiamen werkt de groep aan ontwerpen van nieuwe concepten voor een projectontwikkelaar.