Home » Onze stijl


Address

Cruquiusweg 111a

1019 AG Amsterdam

The Netherlands

Telephone:

+31 20 4680 987

+31 654 363 978


发展
Consultancy共赢

Service 合作 Communication

中国项目InvestEU投资

Xiamen Holland House商业

创新China Projects

荷兰中国 欧中市长论坛

专业Business-Matching

咨询 欧盟中国城镇化伙伴项目

商务对接Market research


EuSino respecteerde Chinese stijl van omgaan met projecten: extremen te vermijden, zaken te regelen - en liever niet beheren van mensen. Gericht op rollen in plaats van regels, en het streven om alle projectonderdelen in harmonie te houden. Wij coördineren projecten vanuit diverse flexibele locaties, en handelen als één team.
Ons toegewijde team bestaat uit een algemeen directeur, senior adviseurs, en vertegenwoordigers in China en Europa. Op aanvraag huren wij projectmanagers in. Onze teamleden zijn specialisten in time-management en flexibiliteit. Zij zijn flexibel in de interactie met de verschillende niveaus van organisaties tijdens het dynamische werkproces. In elke fase kan elke activiteit uitgroeien tot een nieuw project, en ons team is daar goed op voorbereid.


Contact: Wij richten ons op ons sterke netwerk in China en Nederland. Wij selecteren de mensen en organisaties in ons netwerk bij de start van een nieuw project en houden nieuwe mogelijkheden open in directe dialoog met ons netwerk.

Concept: Samen met onze klant en ondersteund door ons uitgebreide netwerk stellen wij een conceptversie samen van een business plan op basis van de markt. We stellen de juiste voorwaarden om de meest geschikte mogelijkheden te creëren. We doen dit door het afstemmen van de belangen van beide partijen en ieders kwaliteiten zorgvuldig te analyseren.

Project: Wij werken met ambitieuze doelstellingen, maar hanteren een realistisch tijdschema (business plan), waarin we deze doelen samen met onze partners en klanten realiseren. Wij selecteren partners tijdens deze fase en zorgen ervoor dat er een duidelijk financieel plan ligt.

Contract: Wij realiseren contracten met uitstekende voorwaarden voor onze klanten in China en Nederland, met de juiste partners, een heldere visie, en onze unieke project aanpak. Soms treden we toe als partner of blijven erbij betrokken als extern adviseur.